de wendbare organisatie

Zet actielerend stappen

Grote veranderingen gebeuren altijd in stappen en is in wezen doorlopend cyclisch iteratief proces van Think- Act- Reflect (Action Learning, Reeves).

Actieleren gaat over het oplossen van échte vraagstukken uit de praktijk. Het gaat over veranderen door het aanleren van nieuw gedrag door te doen, door daadwerkelijk in de werksituatie stappen te gaan zetten en daarover te reflecteren en feedback te krijgen. Samen als team met de gehele crew op weg naar de gewenste bestemming. Daarbij werken we zowel aan het oplossen van de verandervraag (de Vraag) c.q. probleem, alsook aan het versterken van het verandervermogen. Door het ontwikkelen van een actielerende organisatie die zichzelf versterkt en wendbaar (agile) is, zodat men in staat is om zich doorlopend aan te passen aan de veranderende omstandigheden. Door het actiegerichte focus zorgt Waarderend Actieleren© daarbij snel voor successen in het veranderingsproces (het laaghangend fruit). Want aantoonbare resultaten laten zien dat verandering mogelijk is. En dat smaakt naar meer!

de wendbare organisatie

ALL is uw waarderende en bedreven partner bij het volle wind in de zeilen krijgen en houden! Laten we het er eens over hebben met elkaar! Geef ons gerust vrijblijvend een seintje, wij spreken u graag.